Troppen: Bålets Sønner

spejder_netTroppen er for 12 til 18 årige unge. I troppen er spejderne inddelt i patruljer, og alt spejderarbejdet foregår i disse patruljer.
Patruljesystemet betyder, at de erfarne spejdere får ansvar over for de yngre spejdere. Patruljerne har også medansvar for spejder-møder og ture – og tager selv på patruljeture. Livet i troppen og i patrulierne giver dig god mulighed for at få gode venner, udfordre dine grænser og få udviklet dine evner for at være selvstændig og social.

Bålets Sønner er en aktiv trop og tager på weekendture en gang om måneden. Det er på turene, at vi bedst praktiserer friluftsliv. Vi tager på vandreture, bivuakture, ture om natten, ture til vores hytte Kernehuset og enkelte ture til udlandet.

I spejdertroppen arbejdes der videre med de færdigheder, der tilegnes som juniorspejder, men opgavernes omfang og niveau er tilpasset spejderne.

Bålets Sønner kan føre sin historie tilbage til det allertidligste spejderarbejde, og navnet blev vundet på korpslejren i 1930. Med titlen følger retten og pligten til at tænde lejr-bålene på korpslejrene.

 

Spejdere på tur A

Har du lyst til at komme til et tropmøde?
Send en mail til troplederne:
kfumborggruppen@gmail.com

Hvornår?
Troppen har møde onsdag kl. 18.30 – 20.30

Hvor?
Fredensgade 3
2200 København N